Asiakkaitamme

Olemme ylpeitä pitkäikäisistä asiakkuuksistamme. Niiden ansiosta tiedämme asiakkaidemme olevan tyytyväisiä, tiedämme palvelevamme asiakkaitamme luotettavasti ja ammattitaidolla – oikein. Pitkäikäisimpien asiakkaidemme kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo Tupla-Luudan perustamisesta lähtien.

 

Asiakkaitamme löytyy muun
muassa seuraavilta aloilta:

  • Liikkeet ja myymälät
  • Toimistot
  • Tehtaat ja tuotantolaitokset
  • Taloyhtiöt ja kiinteistöt
  • Terveydenhuolto

Pystymme joustavasti täyttämään asiakkaidemme vaativat ja muuttuvat tarpeet useilla toimialoilla. Olemme yrityksenä riittävän iso siihen, että esimerkiksi siivouslomitukset sujuvat, mutta riittävän pieni siihen, että voimme toimia ja reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Olemme olleet tyytyväisiä Tupla-Luudan asiakkaita jo 1980-luvulta lähtien. Palvelu on aina ollut ammattitaitoista ja joustavaa, jonka vuoksi emme ole koskaan kokeneet tarvitsevamme toista palveluntarjoajaa. Yritysmyynin jälkeen Tupla-Luuta on jatkanut yhteistyötä myös uuden omistajan kanssa.

Pekka Markkanen, toimitusjohtaja, Sähköartteli

Terveydenhuollonalalla on kiinnitettävä erityistä huomiota toimitilojen puhtauteen. Olemme luottaneet Tupla-Luudan ammattitaitoon jo yli kymmenen vuoden ajan.

Olavi Nousiainen, toimitusjohtaja, Hammaslääkäriasema Aaria

KIINNOSTUITKO TUPLA-LUUDAN SIIVOUSPALVELUISTA?

SOITA 050 518 2408 TAI PYYDÄ TARJOUS – TÄYTÄ LOMAKE »